torsdag 4 september 2008

Självdisciplin=nada!!

Nyss hemkommen från fikan med Annika..
Det blev kladdkaka och 2 mellan latté på Java Café, värsta emostället vid Vasaplatsen!!

Jag fattar inte grejen..jag är absolut inte tjock eller något sådant och trivs väldigt bra med min kropp trots att jag inte är 20 år längre..MEN jag skulle inte heller må dåligt av att gå ner en ca 5-7 kg.. Eller iallafall "tighta" till mig lite..
Ska jag nu pynta min ena arm för 15 000 så måste den fan svarvas till lite, annars är det helt meningslöst!!

Jag har medlemskort på SATS sedan 2-3 år tillbaka och betalar ca 410 kr/månaden..
Detta blir 4920 spänn om året och jag tränar i snitt där 5 gånger per år..Ha ha..
Jag betalar alltså 984 kr per träningspass och då har jag ändå ingen PT..
Snacka om att slänga pengarna i sjön!! Borde nästan kräva delägarskap snart!!
Men jag har så jävla svårt att få tummen ur och gå dit, när jag väl är där så är det inga problem utan då kör jag så det ryker om det men det är just hela "innan" grejen som jag inte klarar av!!
Har jag tänkt att träna efter jobbet så är jag alldeles för trött och åker hem istället, har jag tänkt att träna innan jobbet så orkar jag inte gå upp ur sängen.
Och om jag är ledig så får jag inte arslet ur soffan utan glor på tv hela dagen eller ränner på stan med en polare istället..

Vad gör man åt saken??

Jag har hela skafferiet fullt utav olika Nutrilettsorter som jag oftast tröttnar på efter 1-2 dagar, att inte få äta är inte min grej riktigt..
Jag har skogen bakom husknuten där det finns ett jättebra motionsspår att springa på men dit orkar jag likt förbannat ändå inte ta mig mer än ca 1 gång i månaden..
Jag har en sambo som också tränar på SATS fast regelbundet, men vi jobbar så olika tider så det passar ändå aldrig att gå dit ihop..
Jag har fritt inträde på Valhallabadet mitt i stan, köpte en baddräkt för 500 spänn men har ändå bara orkat mig dit en enda gång!!

Kort sagt så har jag alla förutsättningar för att lyckas gå ner de där kilona men vad hjälper det när självdisciplinen lyser med sin frånvaro??
Och hur bär man sig åt för att lyckas förändra sig själv??

Jag vet att rätt kost och regelbunden träning egentligen är det enda som funkar långsiktigt för ett hälsosamt liv..men jag har heller inget tålamod utan köper hellre de där jävla bantningssopporna för att kunna gå ner snabbt..men inte ens det klarar jag av..

Nåväl..en vacker dag så kommer jag nog komma till insikt och lyckas förändra mitt tankesätt och beteénde..hoppas jag..=) Och medans jag väntar på den dagen så ska jag passa på och trycka i mig lite glass..

Inga kommentarer: